TARJOUKSIA - UUTUUKSIA - AJANKOHTAISTA

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimalla tavalla.

Loruloimi Ky:n tietosuojaselosteen löydät täältä.

https://holvi.com/shop/Loruloimi/

Loruloimen vanhaa varastoa, käyttämättömiä lankoja sekä muita tuotteita ja materiaaleja myydään pois edulliseen ALE-hintaan.

Klikkaa "POISTOTUOTTEET" auki ja tee löytöjä!

Poistotuotteisiin lisätään tuotteita vähitellen, joten kannattaa käydä silloin tällöin kurkistamassa, mitä kaikkea sieltä löytyykään.

Tilaus pidetään varattuna viisi (5) arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, jos maksu on suorittamatta. Maksun siirtyminen eri pankkiryhmien välillä voi kestää noin 1 - 3 pankkipäivää.

Tilaus lähetetään asiakkaalle noin 2 - 5 arkipäivän kuluessa, kun maksusuoritus näkyy Loruloimi Ky:n tilillä. Muista myös, että erilaiset arkipyhät yms. saattavat vaikuttaa postipakettien toimitusaikoihin.

Sähköpostiosoite on muuttunut

Loruloimen sähköpostiosoite muuttui syksyn 2017 aikana. Uusi sähköpostisosoite on päivitetty nettisivuille, verkkokauppaan ja muualle. On kuitenkin mahdollista, että esimerkiksi painetuissa esitteissämme, tuoteselosteissa tms. tai pesu- ja hoito-ohjeissa vanha osoite saattaa vielä olla näkyvissä. Älä siis ihmettele, jos näet kahdenlaista osoitetta tiedoissamme.


Toistaiseksi vanhakin osoite on edelleen toimiva, joten viestien pitäisi tulla perille molemmilla osoitteilla.

Uusi osoite on loruloimi @ loruloimi .fi (ilman välilyöntejä tietenkin).

Viestittelemisiin!

Ajankohtaisimmat kuulumiset Facebookissa: