Tilaus-/yhteydenottolomake

Tällä lomakkeella voit tilata Loruloimi Ky:n tuotteita, kysyä tuotteista tai jättää yhteydenottopyynnön.

Täytä lomake huolellisesti. * merkityt osiot ovat pakollisia.

*
Viesti / muu yhteydenottopyyntö
Tilaus
Kirjoita tähän viestisi tai tilauksen tiedot*
Nimi*
Sähköpostiosoite*
Matkapuhelin*
Lähiosoite
Postinumero ja -toimipaikka

Yhteydenottopyyntö / muu viesti

Yhteydenottopyynnössä riittävät nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, mutta tilatessasi muistathan täyttää myös osoitetiedot. Tietoja ei käytetä muuhun kuin tähän yhteydenottopyyntöön vastaamisen ja siihen mahdollisesti liittyviin lisäkysymyksiin ja/tai tehdyn tilauksen toimittamiseen.

Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein yllä olevaan kenttään. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian (yleensä noin vuorokauden kuluessa), joten käy katsomassa sähköpostiisi. Muista tarkistaa myös roskapostikansio.

Tilaus

Tällä lomakkeella voit tilata tuotteita, joita ei löydy Loruloimen nettikaupasta. Tai haluat nettikaupan tuotteisiin joitain muutoksia. Tuotteen saatavuudesta saat vastausviestin sähköpostiisi. Kirjoita tuotteen tiedot (nimi, väri- ja/tai mallinumero, koko ym.) viestikenttään mahdollisimman tarkasti.

Kaikkiin tilauksiin lähetetään aina tilausvahvistuksena tieto, onko kyseistä tuotetta edelleen saatavana. Sivuilla olevat tuotetiedot pyritään päivittämään säännöllisesti, mutta yhteensattumien vuoksi jokin tuote on kuitenkin saatettu myydä loppuun eikä tietoja ole ehditty poistaa sivuilta.

HUOM! *-merkillä merkityt kohdat ovat pakollisia. Lomake ei toimi, jos jokin niistä kohdista (4 kohtaa) on jätetty täyttämättä.

Loruloimi Ky

Ilvesjoentie 913, 61760 Ilvesjoki (Jalasjärvi/Kurikka) p. 0500 786642 loruloimi@loruloimi.fi