Muita tuotteita

Loruloimen tuotanto keskittyy pääasiassa tilaustyönä valmistettaviin mattoihin. Toki vuosien varrella on valmistettu muutakin ja aina tilanteen mukaan saattaa edelleen syntyä muitakin tuotteita. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan niihin muihin tuotteisiin tai kysy viestillä tarkemmin!

Räsymattokortit - postikortit

Räsymattokortit - pieni pala räsymattoa kortin muodossa. Kortit ovat myynnissä Loruloimen nettikaupassa.

Korttien kuvat on otettu Loruloimen kutomossa valmistetuista räsymatoista.

Kuvat Marianne Hongisto.

Osa kuvien matoista on kudottu tilaustyönä ja osa on edelleen myytävänä Loruloimen nettikaupassa odottamassa ehkä juuri sinua.

Torkkupeitot - shaalit - huovat

Värien leikkiä -torkkupeitto (-huopa, -shaali) on saanut nimensä värikkäästä loimesta, josta löytyvät lähes kaikki sateenkaaren värit sulassa sovussa.

Kuteena on käytetty joko harmaata tai sinistä kudetta ja saatu kaksi hiukan toisistaan poikkeavaa värisävyvaihtoehtoa. Torkkupeitot ovat yksittäiskappaleita eikä kahta täysin samanlaista ole valmistettu.

Jäljellä olevat torkkupeitot ovat myytävän Loruloimen kaupassa.

Muita tuotteita Loruloimen osastolta käsityöyrittäjien nettikaupasta

MadeBy Käsityökortteli -verkkokaupassa on myynnissä Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenten Suomessa käsityönä valmistamia tuotteita.

Sieltä löydät ainutlaatuista taidetta, designia, koruja, grafiikkaa, vaatteita, laukkuja, asusteita, vintagea ja paljon muuta.

Loruloimella on siellä oma osasto, jossa on myynnissä Loruloimen valmistamia tuotteita (lähinnä muita kuin mattoja).

Loruloimen matot ovat myynnissä Loruloimen omassa nettikaupassa.