Muita tuotteita

Loruloimen tuotanto keskittyy pääasiassa tilaustyönä valmistettaviin mattoihin. Toki vuosien varrella on valmistettu muutakin ja aina tilanteen mukaan saattaa edelleen syntyä muitakin tuotteita. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan niihin muihin tuotteisiin tai kysy viestillä tarkemmin!

Räsymattokortit - pieni pala räsymattoa kortin muodossa. Löydät kortit nettikaupasta.

Korttien kuvat on otettu Loruloimen kutomossa valmistetuista räsymatoista.

Kuvat Marianne Hongisto.

Osa kuvien matoista on kudottu tilaustyönä ja osa on edelleen myytävänä Loruloimen nettikaupassa odottamassa ehkä juuri sinua.

Sateenkaari-torkkupeitto (-huopa, -shaali) on saanut nimensä värikkäästä loimesta, josta löytyvät lähes kaikki sateenkaaren värit sulassa sovussa.

Kuteena on käytetty joko harmaata tai sinistä kudetta ja saatu kaksi hiukan toisistaan poikkeavaa värisävyvaihtoehtoa. Torkkupeitot ovat yksittäiskappaleita eikä kahta täysin samanlaista ole valmistettu.

Löydät jäljellä olevat torkkupeitot Loruloimen nettikaupasta.

Madeby Käsityökortteli -verkkokaupassa on myynnissä Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenten Suomessa käsityönä valmistamia tuotteita. Sieltä löydät ainutlaatuista taidetta, designia, koruja, grafiikkaa, vaatteita, laukkuja, asusteita, vintagea ja paljon muuta.

Loruloimen osaston MadeBy:ssä löydät suoraan tästä linkistä. Sieltä löydät Loruloimen tuotteita (muita kuin mattoja). Matot löytyvät edelleen Loruloimen omasta nettikaupasta eli tästä linkistä.