Mattojen hoitotuotteet

Suojaa uusi (tai vasta pesty) mattosi mattosuoja-aineella, niin tahrat on helppo poistaa heti tuoreeltaan eikä lika pinty niin helposti.

Voit tilata mattojen hoitotuotteet myös meiltä: Loruloimen kaupasta.


TILAA PIAN !

Mattosuoja-aine

Softcare Carpet Protector - suomalainen mattosuoja kaikenlaisille matoille

Turvallinen ja helppokäyttöinen mattojen suoja-aine.

Softcare Carpet Protector sopii kaikenlaisille tekstiilimatoille villasta silkkiin, myös kookos-, juutti- ja paperilankamatoille. Se on myös paksujen erikoistekstiilien, kuten ryijyjen suoja-aine. Mattosuoja antaa matolle likaa hylkivän pinnan ja helpottaa näin siivousta. Suojatulta pinnalta lika lähtee helposti eikä pysyviä tahroja synny. Suojaus ei muuta maton ulkonäköä, väriä tai hengittävyyttä.

Pullollisella voi suojata 3 - 4 neliötä riippuen maton paksuudesta. Sumuta suoja-ainetta maton pinnalle n. 15 cm:n etäisyydeltä ja anna pinnan kuivua. Huolehdi tuuletuksesta. Suojaus kestää normaalikäytössä parikin vuotta. Suojaus tehdään aina puhtaalle, kuivalle pinnalle. Pakattu kierrätettävästä muovista valmistetuun ponneaineettomaan 500 ml pulloon, jonka voi hävittää turvallisesti polttamalla tai sekajätteenä. Softcare mattosuoja ei vaikuta tekstiilin syttymiseen tai palamiseen millään tavalla. Nestemäisessä muodossa se on syttyvää, joten suojausta tehtäessä ei saa tupakoida eikä suihkutella avotulen ääressä.

Mattopesuaine

Softcare Carpet Cleaner - mattopesuaine

Tehokas erikoispesuaine matoille. Softcare Carpet Cleaner irrottaa tehokkaasti likaa ja vaikeitakin tahroja.

Se on koostumukseltaan luontoystävällistä ja helposti huuhtoutuvaa jo alhaisissa lämpötloissa. Jos pinta kestää, pinttyneen lian puhdistuksessa voi käyttää harjaa apuna. Valmistajan pesuohjeita on noudatettava, mutta Softcare Carpet Cleanerilla on sa
atu hyviä tuloksia myös kemiallista pesua vaativissa kohteissa. Kokeile värien pitävyyttä pienelle alalle ennen pesuun ryhtymistä. Sumuta pesuainetta maton pinnalle ja anna aineen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele pyyhkimällä kostealla froteepyyhkeellä niin, että irronnut lika ja ylimääräinen pesuaine poistuvat. Anna kuivua väljässä tilassa mieluiten vaakatasossa. Suihkepullo sisältää 500 ml pesuainetta, mikä riittää 5-8 neliölle. Pakattu kierrätettävästä muovista valmistettuun ponneaineettomaan pulloon, jonka voi hävittää polttamalla tai sekajätteenä.